TERMENI ȘI CONDIȚII GENERALE

Ariete Atelier este o persoană juridică cu sediul social în Brașov, Vișinului, 2B, cu număr de identificare în Registrul comerțului J8 / 526/2013, Cod unic de înregistrare fiscală 31438702.

Accesul și utilizarea acestui site, a informației, serviciilor și produselor sunt reglementate de următoarele Termene și Condiții și de Securitatea informațiilor.

Plasarea unei comenzi online semnifică acceptul dvs. în ceea ce privește Termenii și Conditiile precum și Securitatea informațiilor, și de aceea vă rugăm să parcurgeți cu atenție următoarele paragrafe.

În funcție de politica noastra internă, dar și de părerile utilizatorilor site-ului, s-ar putea ca în timp să modificam Termenii și Condițiile, precum și Securitatea informațiilor. De aceea, vă rugam să le verificați înainte de logare în site. În cazul în care nu sunteți de acord cu acestea, va rugăm să nu comandați. Orice schimbări survenite după plasarea și confirmarea de către noi a comenzii, nu vor afecta comanda, excepție facând cazurile cerute de Lege.

ÎNREGISTRAREA

Pentru a vă loga, este necesar să ne furnizați următoarele informații personale: numele și prenumele, număr de telefon, adresa e-mail, adresa de domiciliu, adresa de livrare a produselor. În cazul în care una sau mai multe informații din cele de mai sus se schimbă, vă rugăm să intrați în contul creat și să faceți modificările la zi.

Pentru a veni în întâmpinarea cerințelor dvs., veridicitatea acestor informații este obligatorie. De aceea, în cazul în care aceste informații sunt incorecte sau insuficiente, ne rezervăm dreptul de a vă bloca accesul la site, fără preaviz, pe o perioadă stabilită de noi, fără a fi nevoie de acordul dvs.

CONFIDENȚIALITATEA

Politica de confidențialitate privind informațiile cu caracter personal și prelucrarea acestora pe www.arieteatelier.ro se supune reglementarilor și legislației în vigoare. Societatea care deține Ariete Atelier nu se consideră răspunzătoare pentru eventualele date sau informații personale pe care le direcționați către o terță parte.

Veridicitatea acestor informații furnizate de către dvs. este obligatorie.

Datele dvs. personale pot fi folosite parțial în statistici cu privire la traficul site-ului, vânzări sau informații comerciale pe care le putem furniza către o terță parte, însă aceste statistici nu vor include date personalizate care ar putea duce la identificarea dvs.

Nu în ultimul rând, putem folosi datele dvs. pentru a îmbunătăți continuu site-ul sau pentru a realiza studii de marketing cu privire la clientela noastră.

Conform legislației în vigoare, la cererea expresa a legiuitorului, datele dvs. personale ar putea fi redirecționate către o firmă specializată în fraude pentru investigații, dacă este cazul.

PLASAREA COMENZII

Plasînd o comanda pe site-ul arieteatelier.ro, ne furnizați acceptul folosirii informațiilor dvs. (inclusiv a celor adăugate) în scopul livrării produselor, serviciilor și informațiilor cerute. Acest lucru implică și acordul către terțe părți care sunt implicate în activitatea mai sus descrisă. Înțelegem că o dată cu acceptarea Termeni și Condiții precum și Securitatea informațiilor, avem acordul dvs. pentru folosirea informațiilor cu caracter personal furnizate de către dvs. de în scopul de a exclude posibile fraude. Aceste informații ar putea fi înregistrate de către organele abilitate. Dacă aveți mai puțin de 18 ani, vă rugăm să vă anunțați tutorele despre această acțiune.

Pentru a plasa o comandă, este nevoie de înregistrarea informațiilor dvs. în baza noastră de date.

Pentru a va înregistra pe site, veți avea nevoie de un “Email” valid și o “Parola” pe care să o rețineți. Accesul pe site și consecințele oricărei activități desfășurate prin folosirea parolei reprezintă responsabilitatea dvs. în mod integral.

Operarea comenzii nu se poate realiza decât după întregistrarea completă cu datele dvs. O dată înregistrată, vă puteți întoarce la produsele pe care doriți să le vizionați.

Pentru produsele realizate ¨la comandă¨, pe măsuri speciale, se aplică o taxă suplimentara între 20-50% din valoarea produsului. Vi se va transmite în scris oferta privitoare la prețul final pe care trebuie să il platiți pentru produsul realizat la comandă. Lansarea comenzii în producție se va face numai după acceptul dvs. însoțit de confirmarea plății produsului în avans. În acest caz posibilitatea de returnare a produsului nu mai este valabilă, clienta asumându-și întreaga responsabiliate privitoare la comandă și informațiile transmise, în cazul unui produs conform.

Ne rezervăm dreptul de a refuza comenzile care ridică suspiciuni, cum ar fi un număr foarte mare de produse, informațiile de logare incomplete sau care nu au putut fi verificate, adresa de livrarea neconfirmată etc.

Plata se efectuează prin sistem ramburs sau online în momentul în care comanda este plasată. Toate prețurile includ TVA. Data confirmării comenzii se consideră ziua zero privitor la durata de livrare a produsului (vezi ¨LIVRARE ȘI RETUR¨).

Prețurile sunt stabilite în momentul în care produsele sunt expuse pe site și includ TVA-ul și se pot schimba în cazul când se aplică politica de reduceri. Prețurile sunt exprimate în RON pentru utilizatorii din România, și in EURO pentru utilizatorii din afara României.

FORȚA MAJORĂ

Nici una dintre părțile contractante nu răspunde de neexecutarea la termen sau/și de executarea în mod necorespunzator – total sau parțial – a oricărei obligații ce ii revine în baza prezentului contract, dacă neexecutarea sau executarea necorespunzătoare a obligației respective a fost cauzată de forță majora, așa cum este definită de lege.

DISPOZIȚII FINALE

Dorim să subliniem faptul că produsele noastre sunt realizate din materiale sustenabile, bucățile de material textil obținute în urma procesării materiei prime sunt donate către ateliere creative în scopul confecționării unor produse de dimensiuni mici (marțișoare, jucării, papioane) și gradinițelor în scopul de a asigura materie primă pentru orele de creativitate.